Airconditioning Amersfoort

Streef Airconditioning is gespecialiseerd in binnenklimaatbeheersing. Bent u op zoek naar een monteur of leverancier voor aircosystemen in Amersfoort? Wij helpen u graag! Bel direct 030-6777848 voor meer informatie en advies.

ONDERHOUD & ADVIES IN AMERSFOORT

Streef Airconditioning is leverancier van verschillende airconditioning merken, die bekend staan om hun kwaliteit. Denk aan merken als Samsung, Panasonic, LG en Midea. U geeft aan wat de wensen zijn en wij adviseren u welke systeem het beste past. Beschikt u al over airconditioning en is deze aan onderhoud toe? Onze gekwalificeerde monteurs zorgen voor het nodige onderhoud.

Onderhoud of installatie aan uw aircosysteem kan voor veel overlast zorgen. Dit proberen wij altijd zoveel mogelijk te beperken. Hiervoor plannen we dan ook samen een afspraak in. Hierbij geven we aan hoeveel tijd we nodig hebben en in welke ruimte we aan het werk gaan. Zo weet u wat er te wachten staat en kan uw personeel zo nodig voorbereidingen treffen.

DE VOORDELEN VAN AIRCONDITIONING

Gemiddeld bevinden we ons 90% van de tijd binnenshuis. Goed werkende airconditioning is onmisbaar om uw medewerkers productief te houden. Airconditioning zorgt namelijk voor:

  • een aangename temperatuur
  • gezuiverde lucht van buiten (niet standaard)
  • de juiste luchtvochtigheid

Vooral op warme zomerdagen zijn bovenstaande punten onmisbaar. Bij een te hoge temperatuur of luchtvochtigheid daalt de productiviteit van uw medewerkers aanzienlijk.

ONTVOCHTIGEN

Bepaalde aircosystemen zijn in staat om het benauwde en drukkende gevoel in de zomer weg te nemen. Het systeem zorgt automatisch voor een ideale luchtvochtigheid tussen de 40% en 60%. We adviseren u hier graag over.

GEZUIVERDE BUITENLUCHT

Wilt u niet alleen de juiste temperatuur, maar ook gezuiverde buitenlucht naar binnen halen? Ook dat is met onze aircosystemen mogelijk.

AIRCONDITIONING OM TE VERWARMEN?

Wat veel mensen niet weten is dat bepaalde aircosystemen in plaats van koelen, ook kunnen verwarmen. Zo houdt u ook tijdens de winter de controle over het binnenklimaat.

WIJ KOMEN GRAAG BIJ U LANGS IN AMERSFOORT

Benieuwd hoe Streef Airconditioning het binnenklimaat van uw bedrijf verbetert? Neem contact op, vraag direct een offerte aan of bel ons op 030-6777848.