Inverter-airco

Infrarood afstandsbediening Geavanceerde Inverter regeling

De Inverter technologie zorgt ervoor dat het vermogen aan de directe capaciteitsbehoefte wordt aangepast. Het vermogen van de buitenunit wordt zeer efficiënt benut. Zo wordt de uitblaastemperatuur van de binnen-unit traploos aangepast aan de werkelijke koelbehoefte. Dit unieke systeem zorgt voor een uniforme temperatuur met minimale fluctuaties, in koelbewegingen en schommelingen. Tevens heeft de Inverter regeling een hoge koelcapaciteit en een zeer hoog rendement.

Luchtzuiveringssysteem

Inverter modellen zijn voorzien van een luchtzuiveringssysteem. Dit systeem bestaat uit een 3-tal filters. Het eerste filter is het stoffilter en wordt op alle modellen meegeleverd. Tevens is er een antibacterieel en actief koolstoffilter toepasbaar. Dit filtersysteem voorziet in een optimale luchtkwaliteit, waardoor een prettig klimaat ontstaat in de gekoelde ruimte.

Ideaal klimaat

Inverter modellen zijn uitgerust met warmtepomp. Afhankelijk van de temperatuur schakelt de Inverter automatisch om naar verwarmen van de ruimte. Inverter airconditioners zijn ook uitgerust met een luchtontvochtigings systeem: een optimale en totale klimaatbeheersing.

Toepassingen

De Inverter modellen worden in de geconditioneerde ruimte zo hoog mogelijk tegen de wand bevestigd. Hierdoor is de luchtverdeling optimaal. Het grote koelvermogen in combinatie met een elegante vormgeving maakt dit model bijzonder geschikt voor o.a. kleine kantoorruimten, computerruimten en slaap- en woonvertrekken.

· De automatische luchtverdeelregeling stuurt met de uitblaaslamellen de luchtuitstroom. De lucht word op deze manier uniform gedirigeerd en verschaft comfort tot in alle hoeken.
· Eenvoudig te hanteren infrarood afstandsbediening met o.a. nachtstand en 24-uurs timer
· Inverter airconditioners bieden comfort, zijn eenvoudig te installeren en makkelijk te bedienen.
De buiten-unit is zeer compact en voorzien van een weerbestendige metalen omkasting. Dankzij de roterende compressor wordt het energieverbruik en geluidsniveau tot een minimum beperkt. Dit geldt eveneens voor de binnen-unit, waardoor een aangenaam en prettig leefklimaat wordt gerealiseerd.

Door het gebruik van energiezuinige en geruisloze technologie maken de airconditioning-, verwarming- en ventilatiesystemen, uw omgeving uiterst comfortabel.

In miljoenen woningen, kantoren, winkels en horecagelegenheden worden airconditioning systemen toegepast. De technologie voorziet niet alleen in een ideale leeftemperatuur, maar ook in een aangename vochtigheidsgraad. In alle aspecten is airconditioning uw oplossing voor de toekomst.