Airconditioning Zeist

Bent u op zoek naar een monteur of leverancier voor aircosystemen in Zeist? Streef Airconditioning is gespecialiseerd in binnenklimaatbeheersing.

Wij helpen u graag! Bel direct 030-6777848 voor meer informatie en advies.

AIRCONDITIONING LEVERANCIER EN ONDERHOUD

Streef Airconditioning is leverancier van verschillende bekende airconditioning merken. Wij leveren merken zoals; Samsung, Panasonic, LG en Midea. U geeft aan wat de wensen zijn en wij zoeken hierbij een gepast aircosysteem bij. Beschikt u al over airconditioning en is het systeem aan onderhoud toe? Hiervoor schakelt u één van onze gekwalificeerde monteurs in. Tijdens onderhoud en installatie proberen wij altijd voor zo min mogelijk overlast te zorgen. Hiervoor plannen we dan ook samen een afspraak in. Hierbij geven we aan hoeveel tijd we nodig hebben en in welke ruimte we aan het werk gaan. Op deze manier kunt u hier rekening mee houden en minimaliseren we de overlast.

 

DE VOORDELEN VAN AIRCONDITIONING

Gemiddeld bevinden we ons 90% van de tijd binnenshuis. Goed werkende airconditioning is onmisbaar voor een gezonde leef- en werkomgeving. Airconditioning zorgt namelijk voor:

  • een aangename temperatuur
  • gezuiverde lucht van buiten (niet standaard)
  • de juiste luchtvochtigheid

Vooral op warme zomerdagen zijn bovenstaande punten onmisbaar. Bij een te hoge temperatuur of luchtvochtigheid daalt de productiviteit van uw medewerkers aanzienlijk.

ONTVOCHTIGEN

Bepaalde aircosystemen zijn in staat om het benauwde en drukkende gevoel in de zomer weg te nemen. Het systeem zorgt automatisch voor een ideale luchtvochtigheid tussen de 40% en 60%. We adviseren u hier graag over. Gezuiverde buitenlucht Wilt u niet alleen de juiste temperatuur, maar ook gezuiverde buitenlucht naar binnen halen? Ook dat is met onze aircosystemen mogelijk.

GEZUIVERDE BUITENLUCHT

Wilt u niet alleen de juiste temperatuur, maar ook gezuiverde buitenlucht naar binnen halen? Ook dat is met onze aircosystemen mogelijk.

AIRCONDITIONING OM TE VERWARMEN?

Wat veel mensen niet weten is dat bepaalde aircosystemen in plaats van koelen, ook kunnen verwarmen. Zo houdt u ook tijdens de winter de controle over het binnenklimaat.

CONTACT OPNEMEN

Benieuwd wat Streef Airconditioning voor u kan betekenen? Neem contact op, vraag direct een offerte aan of bel ons op 030-6777848.